Efter mycket om och men så har vi sett Jon Knuts skriva under ett nytt avtal med Leksand IF.

Jon Knuts Leksand IF

En trotjänare och en kulturbärare i Leksand IF som gjorde en kort tid i Malmö på endast ett par månader har vi sett Jon Knuts seniorkarriär fortsatta i Leksand IF. 26 åringen hyllades för att ha deltagit i 400 matcher för Leksand och har nu lagt penna på papper om att förlänga sitt kontrakt med ytterligare 2 år med klubben.

Under årets gång har centern stått ansvarig för tio poäng under 33 matcher och har med en fantastisk insats gjort sig en väsentlig del till Leksands trupp.

– Jon har gjort det jättebra i år. Han har drivit på sin lina på ett jättebra sätt, och jag tycker att han har fått en bättre jämnhet i sitt spel. Kedjan med Jon, Martin Karlsson och Tobias Forsberg går i bräschen för oss, och driver vårt lag i match efter match, har Mikael Karlberg som sportslig ansvarande uppgett till Media källor.

En intressant progression helt klart, och därmed ser vi hur hockeyallsvenskan och det finns bra pengar att tjäna för den som håller koll på läget. Hitta de bästa oddsen idag på oddsguiden.com

Kommentera

© Hockeyinfo.se - Din hockey guide online