CSKA:s generaldirektör Igor Jesmantovitj säger att det inte blir något mer NHL spel för Aleksandr Radulov. Detta är mycket tråkiga nyheter för oss som älskar NHL eftersom Aleksandr Radulov är en av världens bäst hockeyspelare. Tyvärr valde Aleksandr Radulov att lämna NHL i väldig tidig ålder för att istället att spela i KHL. Han fick mer betalt och dessutom fick han spela i sitt hemland som han inte bott i på flera år eftersom Aleksandr Radulov valde att dra över till den kanadensiska juniorlaget Québec Remparts i den kanadeniska ligan QMJHL där han bland annat vann poängligan ett år samt att han vann CHL. Där efter draftades Aleksandr Radulov som 15 spelare av Nashville Predators där han tillbringade två säsonger för att sedan åka tillbaka till Ryssland.

I KHL har han representerat Salavat Yulaev UFA och CSKA Moskva. Under säsongen 2011 – 2012 valde Aleksandr Radulov att avsluta säsongen i NHL med att spela 9 matcher i grundserien där han svarade för sju poäng. Vilket är riktigt bra med tanke på liten rink och tidsskillnaden.

CSKA:s direktör Igor Jesmanovitj säger att Aleksandr Radulov kommer skriva ett långtidskontrakt för CSKA Moskva. Vilket är mycket goda nyheter för CSKA-fansen. Dock tror jag inte det kommer slutas ryktas om Aleksandr Radulov kommer göra comeback i NHL eftersom Patrick Roy ryktas om att han vill ha in Aleksandr Radulov i Colorado Avalanche och det var Patrick Roy som coachade Aleksandr Radulov i Qubéc Remparts.

1 april går Aleksandr Radulov kontrakt ut. Då får vi se om lockorden från Patrick Roy är tillräckliga eller om CSKA Moskva lyckas knyta till sig Aleksandr Radulov.

Kommentera

© Hockeyinfo.se - Din hockey guide online