Nicklas Bergfors som har haft två enormt bra säsongen i Admiral sattes på Waivers för ett par veckor sedan. Idag vart det klart med en ny KHL klubb. Nicklas Bergfors nya klubb blir Amur där Nikita Tserenok går i motsatt riktning.Bergfors blir nu lagkamrat med sin gamle vapendragare från juniortiden, Tom Wadell. Förhoppningsvis lossnar det rejält för Bergfors i hans nya klubb!

Linus Omark fortsätter att imponerar rejält i KHL i skrivandes stund ligger han trea i poängligan bakom Sergej Moziakin och Aleksandr Radulov. Det är bara dess två som har lyckats vinna poängligan i KHL sedan ligan grundades för sju år sedan! Linus Omark behöver gör sex poäng till på de 24 återstående matcherna för att slå sitt personliga poängrekord i KHL. Känns ganska självklart att han kommer fixa det.

Salavat är ett av KHL’s absolut hetaste lag för tillfället. De har ligans bästa Power Play, de gör flest mål i ligan och vunnit sex raka matcher. Mycket tack var Linus Omark och framförallt att Niklas Svedberg har varit riktigt stabil och bra i Salvat kasse! Andreas Engqvist är en annan spelare som spelare i Slavat och han svarade för två assist i den senaste matchen. Totalt har den gamla Djurgårdaren gjort 23 poäng på 35 matcher!

Kommentera

© Hockeyinfo.se - Din hockey guide online