Toronto Maple Leafs – Dallas Stars

Dallas Stars har inlett säsongen i ett rasande offensivt tempo anfört av Jamie Been och Tyler Seguin. I dag ser det ut som att ingen kan stoppa denna makalöst starka duo. Dock vinner du inte hockeymatcher genom att bara spel offensivt, speciellt inte i NHL för då blir du straffad. Torono Maple Leafs starta matchen med at göra 1-0 i mitten av första perioden och ganska exakt minut efter kvitterade Dallas Stars till 1-1 genom just firma Jamie Benn och Tyler Seguin. I andra perioden gjorde Joffrey Lupul mål redan efter 21 sekudner vilket betyde att Tornonto gick upp i ledning och där ifrån tog dem vara på Dallas Stars misstag och matchen slutade med att Dallas Stars förlora mot Toronto Maple Leafes med 4-1.

Resultat: Toronto Maple Leafs – Dallas Stars 4 -1 (1-1, 2-0, 1-0)
Toronto: Brad Boyes (1), Joffrey Lupul (4), Joffrey Lupul (5), Morgan Rielly (3)
Dallas: Jamie Benn (10)
Skott: 26 – 44

Höjdpunkter från matchen:

Chicago Blackhawks – Los Angels Kings

Los Angeles hade en mäktig segersvit på sju raka segrar efter den trevande stataren i NHL. Det började direkt pratas om att Los Angels är tillbaka och att dem tillhör en av contenderna i år trots att dem har tappat viktiga spelare. I natt stod en annan contender som motståndare, Chicago Blackhawks. Jonathan Towes öppnade upp målskytt genom att göra 1-0 för Chicago därefter gjorde Los Angels Kings två snabba mål i slutet av första perioden. Andra perioden vart en mållös period och i tredje exploderade Chicago genom att göra tre mål. Därmed var Los Angels Kings vinststreak över.

Reslutat: Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings 4-2 (1-2, 0-0, 3-0)
Chicago: Jonathan Toews (5), Patrick Kane (7) (Assist Viktor Svedberg), Teuvo Teräväinen (3), Artiom Anisimov (5)
Los Angeles: Alec Martinez (1), Anze Kopitar (4)
Skott: 26 – 35

Höjdpunkter från matchen:

Vancouver Canucks – Philadelphia Flyers

Flyers ojämna spel fortsätter, du vet riktigt aldrig hur det kommer gå när det kliver ut på isen. Ett annat lag som överraskatt positivt i år än så länge är Vancouver Canucks, det känns mer och mer som en lite dark horse även fast det är för tidigt att uttala som om just den punkten. Dansken Jannik Hansen startade målskytt redan efter en minut och därför efter vart var det mållöst enda fram till period två där Cloude Giroux kvitterade till 1-1. Vancouver svarade ganska snabbt genom att gör 2-1 i mitten av andra perioden och där stängde dem även matchen. I tredje perioden vart det två mål till och Vancouver vann tillslut matchen med 4-1.

Resultat: Vancouver – Philadelphia 4 -1 (1-0, 2-1, 2-0)
Vancouver: Jannik Hansen (2), Bo Horvat (2), Jake Virtanen (1), Matt Bartkowski (2)
Philadelphia: Clauide Giroux (4)
Skott: 34 – 28

Höjdpunkter från matchen:

Kommentera

© Hockeyinfo.se - Din hockey guide online